Zonwering Midden Nederland

Bosstraat 9 | 3742CK Baarn | T: 035 5417726

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 13.00 uur. Zondag en maandag gesloten


Wie zijn wij

Zonwering Midden-Nederland is een echte familiezaak opgericht in 1975 door mijn vader dhr. Seleski en sinds die tijd een begrip in Baarn en omstreken.

Het vak en de vakkennis is ons met de paplepel ingegoten en daarom staan wij altijd klaar met het beste advies. En met betrouwbare producten.

Wie de showroom binnenkomt zal verbaasd staan over het ruime assortiment voor zowel binnen- als buitenzonwering. Er wordt zonwering en raamdecoratie in alle mogelijke kleuren en motieven verkocht. De kleuren van de zonwering gaan met de modetrends mee, zodat een zonwerend product een geheel andere uitstraling geeft aan uw kamer, woning of kantoor.

Alles wat gekocht is bij Zonwering Midden-Nederland gaat op maat de deur uit. Er wordt gratis bij u thuis gemeten, zodat de zonwering of raamdecoratie in een perfecte staat in uw huis kan worden gemonteerd. Op de meeste producten krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie.

Aangezien de service bij ons bedrijf zeer hoog staat aangeschreven, kan men altijd bellen wanneer er iets moet worden opgemeten of gerepareerd.

Graag tot ziens,
Erwin Seleski
Zonwering Midden-Nederland

 

Zonwering heeft een energiebesparende functie die voor iedereen zichtbaar is. Met zonwering verlaag je namelijk je verwarmingskosten (rolluiken), je beperkt het gebruik van kunstlicht, je vermijdt lichthinder en verhoogt het comfort in je woning. Met zonwering meer rendement.

 


Back to Top ↑
  • Dealer van...

  • De telefoongids.nl over ons…