Zonwering Midden Nederland

Bosstraat 9 | 3742CK Baarn | T: 035 5417726

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 13.00 uur. Zondag en maandag gesloten


Raamdecoratie

accaab26ee4325895f85ad0d93c726dbHorizontale jaloezieën
Zeer goede zonwering, welke tevens tevens warmte en kou isoleert en de lichtdoorlaat regelt. In diverse lamelbreedtes (16mm, 25mm, 35mm en 50mm) verkrijgbaar in aluminium en hout. Bij ons heeft u de keuze uit ± 300 verschillende kleuren.

 

 

 

Verticale jaloezieën (lamellen)
Brengen sfeer in uw woning, kantoor, atelier of winkel. De lamellen zijn in PVC, aluminium en stof leverbaar; in diverse breedtes en ontelbare kleuren.

Houten jaloezieën Houten jaloezieën geven uw woonkamer een zeer exclusieve uitstraling met een natuurlijk warme sfeer.
Onze houten jaloezieën huismerk collectie is zeer exclusief en betaalbaar.

zmn4

Rolgordijnen
Zijn duurzaam decoratief en een uitstekende zonwering. Een grote keuze uit schulpranden, roedes en vormen. Ook hier geldt een enorm aanbod aan stofvariëteiten en kleuren. Ideaal voor in slaapkamers vanwege de verduisteringskwaliteit.

 

duettes

Plisse – en Duette gordijnen
U kunt kiezen uit meer dan 200 kleuren, van transparant tot verduisterend, van gemetalliseerd tot pearl reflex achterzijde voor een hogere reflecterende waarde. De plissé gordijnen zijn in meer dan 80 modellen leverbaar. Ook de populaire top down is leverbaar bij ons.

De Duette heeft een excellente klimaatbeheersing en heeft een energiebesparende werking.

 

Duo rolgordijn of wel Prestige rolgordijn
Het Prestige rolgordijn is helemaal van deze tijd. Het wordt ook wel duorolgordijn, multishade of roljaloezie genoemd. ZMN heeft een uitgebreide stoffencollectie, waarvan een aantal stoffen met stofbreedte van 280cm. Het specifieke kenmerk van dit type rolgordijn is dat er gebruik wordt gemaakt van een dubbele laag rolgordijnstof welke voor zichzelf langs loopt.

Deze rolgordijnstof bestaat uit zogenaamde blokbanen welke om en om dicht en open geweven zijn.
De dicht geweven banen zijn ca. 7,5 cm en de open geweven banen zijn ca. 5,5 cm hoog. Een dichte baan zal hierdoor altijd een open baan kunnen afdekken.

 

 

 


Back to Top ↑
  • Dealer van...

  • De telefoongids.nl over ons…